4 Dormitoare, Vilă elegantă cu piscină și priveliști uluitoare în zona rezidențială Camposol, Spania

Camposol, Spania – ID 12889
199,900 €
Arie 86 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 12 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Descoperiți farmecul acestei vile detașate care oferă un trai confortabil pe un teren de 600 m² în populara Camposol Golf Development. Proprietatea dispune de 3 dormitoare și 2 băi, o alee spațioasă și o grădină cu plante mature și o selecție de pomi fructiferi. Zona de relaxare în aer liber sub pergolă este ideală pentru relaxare, în timp ce terenul orientat spre sud oferă mult soare. Există o piscină privată de 8x4 m² și o terasă pe acoperiș cu trei spații de depozitare. Grilajele ferestrelor și plasele de țânțari asigură siguranță și confort.

Proprietatea este complet mobilată și echipată cu produse albe, aer condiționat, ventilatoare de tavan, încălzire centrală și un șemineu cu lemne. Terasa care înconjoară casa și zonele de grădină cu pietriș oferă un spațiu amplu pentru activități în aer liber, iar întreținerea este minimă. Priveliștile la piscină și la munți adaugă atractivitatea acestei case.

Camposol (țara soarelui) este situată într-o vale naturală, largă, înconjurată de lanțuri muntoase și câmpie deschisă. Zona rezidențială oferă două centre comerciale cu diverse supermarketuri, magazine, veterinari, opticieni, coafor, stomatologi, bancă, oficiu poștal, baruri și restaurante cu o varietate de bucătării, inclusiv indiană, chineză, spaniolă, engleză, italiană și bulgară. Există, de asemenea, un centru de sănătate, o farmacie și un centru comunitar. Există, de asemenea, un teren de golf cu 18 găuri și un clubhouse unde au loc evenimente sociale și muzică live.

Camposol are o locație ideală, la doar 15 minute de mers cu mașina de frumoasele plaje mediteraneene și de portul Puerto de Mazarrón. Aeroportul Internațional Murcia (Corvera) se află la 30 de minute de mers cu mașina, iar Aeroportul Alicante este la aproximativ 1 oră de mers cu mașina. Veniți să descoperiți o viață confortabilă în această parte pitorească a zonei rurale spaniole.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
86 m2
Teren
600 m2
Suprafață utilizabilă
86 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
86 m2
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00