Oferim un apartament interesant 3+1 lângă Castelul Praga

Praha, Praga, Cehia – ID 12976
357,071 €
Arie 57 m2
Dispoziție 3 + 1 camere
Etaj 2/6
Condiție Liber

Oferim un apartament interesant 3+1, 61m2 lângă Castelul Praga.

Sunteți în căutarea unei locații care oferă legături bune cu centrul și în același timp sunteți la câteva minute de Castelul Praga,

înconjurat de multe monumente istorice? Sunteți atrași de interfața dintre Hradčany și Střešovice?

Oferim spre vânzare un apartament confortabil 3+1 după reconstrucție totală de 57m2 + 4m2 pivniță în proprietate privată, la etajul 1 al unei case din cărămidă. Plafoanele înalte, profilul arcuit în holul de intrare cu gresie dominantă și ușile renovate dau apartamentului o atmosferă neobișnuită.

Din hol există acces direct la 2 camere. Camera cea mai mare este spațioasă datorită unei podele de dormit aerisite din lemn cu iluminare. Cea de-a doua cameră are un alcov la îndemână pentru depozitarea hainelor și a lucrurilor. Cea de-a treia cameră, care poate servi drept birou, are acces prin bucătărie. Toate cele 3 camere au ferestre cu vedere spre verdeața matură (orientate spre nord). Fiecare cameră este dotată cu o încuietoare FAB, convenabilă atunci când se închiriază prin Airbnb (fiecare cameră poate găzdui până la două persoane). Bucătăria are o bucătărie nouă, cu plită ceramică, cuptor cu aer cald și cuptor cu microunde, mașină de spălat vase și frigider.

Din hol mai sunt încă 3 intrări: 1. la baia cu cadă mare de colț și chiuvetă, 2. la camera de serviciu cu boiler pe gaz (încălzire și apă caldă) și există spațiu pentru mașina de spălat și uscător, 3. la toaleta separată.

Apartamentul dispune de o pivniță spațioasă și uscată, situată la parterul casei. Există, de asemenea, o cameră pentru cărucioare/cărucioare și un lift. Casa aparține de o parte din curtea închisă, terenul din curtea liniștită servește ca spațiu exterior comun și este astfel un plus plăcut mai ales în lunile de vară, casa include o mică curte din spate.

Datorită locației sale, apartamentul este potrivit și ca investiție pentru următoarele închirieri. Posibilitatea de a vinde cu mobilier.

Locația apartamentului oferă totul la distanță de mers pe jos , prestigiul locației subliniază: Castelul Praga (1,1 km), Mănăstirea Strahov (650 m), Loreto (800 m), Grădinile Petrin (1,8 km), Hradčanské náměstí (1,1 km), magazin alimentar (30 m), nenumărate cafenele și restaurante frumoase în timpul unei plimbări de-a lungul străzii Nerudova până la Podul Carol.

Facilități civice: două școli primare, grădiniță, Gimnaziul Jan Kepler, policlinica Pod Marjánkou. Legătură rapidă cu metroul, aeroportul și centrul orașului: tramvai, autobuz. Piscina Petynka, parcurile din apropiere Petřín sau Landronka sau Hvězda sunt locuri de relaxare sau pentru diverse sporturi.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a selecta cumpărătorul în funcție de criteriile alese de el.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de mai sus sau prin telefon.

Nu ezitați să aranjați o inspecție personală. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 + 1 camere
Arie
57 m2
Suprafață utilizabilă
57 m2
Pivniță
Da
Rating de eficiență energetică
G

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00