Dotat cu 2 camere în prima linie, ideal pentru investiții și uz personal. Complex bogat echipat

Hurghada , Egipt – ID 13213
74,600 €
Arie 62 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 5/5
Mare 20 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Prima linie și vedere la mare! Acest lux gata să se mute în apartament are 62 m2 și este situat la al cincilea și ultimul etaj al Turtles Beach Resort Hurghada.

Apartamentul este format dintr-un dormitor, o baie, living cu bucătărie și zonă de luat masa și un balcon cu zonă de relaxare cu vedere la piscină și vederi încântătoare la mare. Apartamentul de la Turtles Beach Resort este potrivit pentru iubitorii de liniște, intimitate, investiții și lux.

Apartamentul este proiectat și finisat cu materiale de cea mai înaltă calitate și are un design modern sofisticat unde vă veți bucura de eleganță și simplitate la fiecare colț.

Turtles Beach Resort Apartment are piscine comune și o plajă privată pentru cel mai bun lux și relaxare.

Apartamentul este complet mobilat cu mobilier modern.

Apartamentul este complet echipat cu aparate de lux de marcă superioară (TV, boiler și 2 aparate de aer condiționat).

Bucătăria apartamentului are dulapuri, blaturi de marmură, chiuvetă sub montare și aparate de bucătărie încorporate (aragaz, mașină de spălat, cuptor cu microunde și frigider)

Turtle Beach Resort Hurghada:

Viața într-un complex de lux de 5 stele situat chiar pe plajă, într-un cartier liniștit, vă va oferi o viață de pace, relaxare, securitate și intimitate. De asemenea, chiriașul proprietății va beneficia de numeroase facilități și facilități, cum ar fi:

- Plajă privată

- 3 piscine

- Comunitate închisă cu pază 24/7

Investiții în Turtles Beach Resort Hurghada:

Cei mai importanți factori în investițiile imobiliare și randamentul ridicat al investiției sunt locația și finanțarea proprietății dumneavoastră, vă vom oferi motive pentru care investiția în "Turtle beach resort" este una dintre cele mai sigure opțiuni de investiții de pe piața imobiliară din Hurghada și cum investiția în "Turtle beach resort" vă va ajuta să obțineți un procent ridicat din valoarea proprietății dumneavoastră într-o perioadă scurtă de timp.

1- Turtle beach resort este o stațiune de lux de 5 stele care este situată chiar pe plajă și este situată în zona AL Ahya. Se află în fruntea listei celor mai dorite și mai accesibile stațiuni din zonă și beneficiază de toate facilitățile și facilitățile sale, împreună cu locația sa la malul mării.

2- Nu trebuie să fiți în oraș, deoarece veți putea să vă închiriați proprietatea (pe termen scurt / lung) de oriunde din lume cu serviciile noastre la fața locului sau puteți pur și simplu să vă închiriați apartamentul prin Airbnb, un consilier de călătorie sau rezervare.

3- Deținerea propriului apartament gata de mutare la un "Turtle beach resort" este o opțiune perfectă care vă va oferi o rată ridicată de rentabilitate a investiției, deoarece veți economisi banii cheltuiți pe hoteluri și închirieri de vacanță și îi veți investi în deținerea unei proprietăți pentru vacanță și vacanță, ca o investiție producătoare de venituri prin închirierea proprietății dvs. pentru restul anului.

Turtles Beach Resort Locație:

Situat în cartierul liniștit Al Ahyaa, cu plaja sa incredibilă de nisip, ape limpezi turcoaz, lagune naturale și recife de corali, Turtles Beach Resort este locul perfect pentru snorkeling, scufundări și contemplarea naturii.

Turtles Beach Resort este situat la 10 minute de Piața Dahar, la 10 minute de El Gouna și la 15 minute de Aeroportul Internațional Hurghada și de Hurghada Tourist Boardwalk.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
62 m2
Suprafață utilizabilă
49 m2
Terasă
Da
Piscină
3 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00