De vânzare apartament parter de 4 camere, situat în Condado de Alhama în Spania însorită.

Condado de Alhama, Spania – ID 12873
97,000 €
Arie 48 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/1
Taxă pentru servicii 100 € per lună
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un apartament cu 3 dormitoare în locația atractivă din Condado de Alhama, Spania. Acest apartament este situat la doar 25 km de mare. Acest apartament din cărămidă cu o suprafață totală de 48 m² și o suprafață utilă de 60 m² este situat la etajul al treilea al unei case cu un singur etaj. Apartamentul este proprietate privată și este în stare perfectă.

Este un apartament la parter cu 3 dormitoare și 1 baie, living și bucătărie în plan deschis, piscină comună, loc de parcare rezervat, aer condiționat, complet mobilat, la câțiva pași de toate serviciile; taxa lunară a comunității este de 100 €, care include WIFI, asigurare, securitate, întreținerea zonelor comune și securitate 24/7.

Dispunerea apartamentului include un living spațios cu chicinetă, trei dormitoare, baie și o terasă care este ideală pentru relaxare în aer curat. Vânzarea include, de asemenea, un loc de parcare pentru a asigura o parcare convenabilă pentru mașina dvs.

Condado de Alhama este o locație populară care oferă facilități complete și este ideală atât pentru o viață permanentă, cât și pentru sejururi de vacanță. Proprietatea este situată într-o zonă liniștită care oferă, de asemenea, acces rapid la centrul orașului și la mare.

Acest apartament este o alegere ideală pentru cei care caută o casă de pensionare confortabilă lângă mare, în timp ce într-o locație liniștită și mediu în Spania, cu activități recreative și facilități complete. Spania este o alegere excelentă pentru îmbătrânirea la locul de muncă datorită climei sale favorabile, oferind vreme caldă și însorită în cea mai mare parte a anului. Asistența medicală de aici este de un standard ridicat, iar cultura bogată și activitățile diverse facilitează menținerea unui stil de viață activ. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații sau pentru a organiza un tur.

Vă mulțumim că ați ales Moje Nemovitost U Moře, cea mai de încredere companie de pe piață.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
48 m2
Suprafață utilizabilă
60 m2
Terasă
12 m2
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00