Casă uimitoare la doar 250 m de mare, Guardamar del Segura, Spania

Guardamar del Segura, Spania – ID 12797
Arie 115 m2
Dispoziție 6 camere + bucătărie
Mare 250 m
Condiție Liber

Această casă de țară confortabilă din zona Guardamar del Segura (Lomas de Polo-Pinomar) atrage prin farmecul și confortul său. Cu o suprafață de 115 m2, oferă mult spațiu pentru întreaga familie. În plus, este completată de o terasă de 7 m2, care este locul ideal pentru a vă relaxa și a vă destinde. Cu o suprafață totală a parcelei de 36 m2, veți găsi multă intimitate și spațiu pentru a vă bucura de viața în aer liber.

Casa are un total de 5 dormitoare și 2 băi, asigurând o mulțime de spațiu pentru o viață confortabilă. De asemenea, are avantajul de a fi la doar 250 de metri de mare, ceea ce reprezintă o opțiune excelentă pentru iubitorii de plajă și pentru pasionații de sporturi nautice.

Proprietatea este situată într-o zonă rezidențială liniștită, care oferă o piscină comunitară unde vă puteți bucura de o baie răcoritoare în zilele călduroase de vară. Toate acestea fac din această casă locul perfect pentru o locuință permanentă sau ca o a doua reședință pentru o vacanță într-una dintre cele mai frumoase regiuni din Spania.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
6 camere + bucătărie
Arie
115 m2
Teren
36 m2
Suprafață utilizabilă
115 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
36 m2

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00