3 dormitoare, Casă izolată cu piscină încălzită și priveliști uluitoare Camposol, Spania

Camposol, Spania – ID 12888
159,995 €
Arie 60 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 12 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Descoperiți farmecul acestei vile detașate care oferă un trai confortabil în populara Camposol Golf Development. Această vilă are 2 dormitoare și o baie modernizată, o bucătărie modernizată și este complet mobilată cu produse albe. Piscina privată încălzită de 6x3 mp și terasa din spate orientată spre sud oferă locul perfect pentru a vă relaxa și a face plajă. Terasa din față are vedere la piscină, în timp ce terasa de pe acoperiș oferă vedere panoramică la peisajul rural și la munții din jur. Vila este dotată cu aer condiționat, ventilatoare de tavan și un șemineu cu lemne, asigurând confort pe tot parcursul anului.

Există, de asemenea, parcare off road, un sistem de alarmă și un soclu spațios din beton. Grădina necesită puțină întreținere și oferă priveliști spectaculoase asupra peisajului rural din jur. Proprietatea este situată într-o zonă liniștită din Camposol, care este înconjurată de o vale largă și de lanțuri muntoase.

Zona rezidențială Camposol oferă două centre comerciale cu o gamă largă de supermarketuri, magazine, veterinari, opticieni, coafori, stomatologi, bănci, oficii poștale, baruri și restaurante cu o varietate de bucătării, inclusiv indiană, chineză, spaniolă, engleză, italiană și bulgară. Există, de asemenea, un centru de sănătate, o farmacie și un centru comunitar. Există, de asemenea, un teren de golf cu 18 găuri și un clubhouse unde au loc evenimente sociale și muzică live.

Camposol are o locație ideală, la doar 15 minute de mers cu mașina de frumoasele plaje mediteraneene și de portul Puerto de Mazarrón. Aeroportul Internațional Murcia (Corvera) se află la 30 de minute de mers cu mașina, iar Aeroportul Alicante este la aproximativ 1 oră de mers cu mașina. Veniți să descoperiți o viață confortabilă în această parte pitorească a zonei rurale spaniole.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
60 m2
Teren
400 m2
Suprafață utilizabilă
60 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
60 m2
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00